sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Juhlat läpi yön.

Helou. Ehkä olis taas aika kirjoittaa tänne, kun piti siitä Kuusaon matkasta kertoa ja siitäkin on jo yli viikko. :D Mutta ensin vähän liibalaabaa: kesäloma on mennyt mukavasti ja olen ollut nyt viikon töissä. Vielä ensi viikko ja sitten lomailu jatkuu. Minut muuten kutsuttiin toissa päivänä Lappiin ensi viikolla, ihan vain huvin vuoksi. Kolmen viikon sisällä kaksi kertaa pohjoisimpaan Suomeen. No tottakai suostuin, siitä tulee niin hienoa! Menen kahden tutun aikuisen kanssa ja kahden slovenialaisen ja yhden kroatialaisen naisen kanssa. Seurueessamme on vain yksi mies, eli on akkavalta. :D Mutta siitä tulee kyllä niin kivaa! En tiedä kauanko olemme Lapissa, pitäisi ehkä kysyä.
random puu
 No niin eli se Kuusamo. Matka oli todella hieno ja kyllä siellä näki ja koki kaikkea sellaista mitä ei  täällä näe eikä koe. Kotimatka tuntui lyhyemmältä, kuin menomatka mutta se on kai tavallista. Synttärit tuli pidettyä Kuusamossa, oli kyllä kivaa. :) Sweet sixteen.

harmitti kun en saanut yhtäkään kaatoa :D

tein synttärikakun :D 350g suklaata koko roskassa

käytiin synttäripizzalla :)))

Pienen Kathunkierroksen alkumatkoilta. Yksi riippusilloista näkyy taustalla :)

Ruokatauko<3

juhannuskokko talomme lähellä. käytiin  veneellä katsomassa

Juuso-karhu Suurpetokeskuksesta
 Eilen pidimme synttärijuhlat minulle täällä kotona. Oli todella mahtava sää, aurinko paistoi ja oli lämmin! Korjaus: oli kuuma!! En voi uskoa että oli todella niin kuuma mutta se oli mukavaa kun olimme sentään ulkona. Kaksi läheistä kaveriani jäivät tänne yöksi ja biletimme sitten kolmistaan suunnilleen aamuneljään asti. No jaa, biletimme ja biletimme.. Katsoimme elokuvaa ja nauroimme Moulin Rougen hauskoille kohdille ja kikatimme ja juttelimme yms. Tykkään :) He lähtivät äsken ja nyt olen yksin kotona koska muu perhe on jossain kylässä. Pitäisi tavata myös Hänet. <3 No mutta minä nyt lisään vähän kuvia ja alan sitten katsomaan Frendejä :D moimoi!!
P.S. juhlista ei tullet yhtään kuvaa, anteeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti