keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Save the world, one by one.

Hei. Olen maantiedon tunnilla ja olemme atk-luokassa. Opettaja selittää jotakin kestävästä kehityksestä ja katsomme kohta jonkun dokumentin. Hän kuvailee sitä hauskaksi ja "siitäs saitte"- tyyliseksi. En tiedä miksi kerroin tämän.
 Se dokkari on oikeastaan aika kiinnostava. Siinä puhuva nainen kertoo kuinka tavaramme (kännykkämme, iPodit yms.) valmistetaan ja kuinka ne päätyvät kauppaan ja itsellemme. On kauheaa, kuinka käytämme niin paljon luontoa ja tuhoamme sitä jonkin kodinkoneen takia. Ihmiset eivät ymmärrä, kuinka luonnon tuhoaminen on vakava ja kauhea asia. Jotkut tietävät mutta eivät välitä. Aivan uskomattoman itsekästä.
 Pidän tuosta naisesta. Hän on vakuuttava kertoessaan, kuinka esim. hänen kotimaassaan Yhdysvalloissa käytetään kauheasti luontoa hyväksi ihmisten takia. Hän kertoo kuinka monet naiset työskentelevät tehtaissa, joissa tehdään myrkyllisiä aineita vaativia asioita ja sen takia monen naisen äidinmaito on myrkyllistä ja sen takia monet vauvat altistuvat myrkyille. Aivan kauheata!
Good point.
 En kerro enempää ja yritän löytää videon, jotta voin laittaa linkin tähän. Se on englanniksi ilman tekstitystä joten jos et osaa kunnolla englantia sen ymmärtäminen voi olla hieman vaikeaa.

http://www.youtube.com/watch?v=gLBE5QAYXp8

Se on oikeasti hyvä, kannattaa katsoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti