sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kun laki tappaa

Hei.
 Otsikko on eräästä artikkelistä, jonjka juuri luin. Teen E.T:n päättötyöni abortista ja eksyin siis tähän tarinaan- Siinä kerrotaan, kuinka Nicaraguan parlamentti (joka koostuu suurimmaksi osaksi miehistä) on päättänyt, että siinä maassa abortti on laiton, vaikka tulisi raskaaksi raiskauksesta tai insestistä. Minua inhottaa tällainen ajattelutapa, varsinkin kun nuo miehet käyttävät tekosyynä uskonnollisia syitä blaa blaa blaa. Jos miehet (siis juuri nuo parlamenttijäbät) tetäisivät, millaista on olla naisen asemassa sellaisessa maassa kuin Nicaragua niin kyllä muuttuisi ääni kellossa! Siis eihän sellaista ovoi olla, että jos nainen RAISKATAAN ja hän tulee raskaaksi ettei hän voi hankkia aborttia. Se on niin väärin! "Nyt insestin tai raiskauksen seurauksena raskaaksi tulleiden lasten ja nuorten naisten kohtalona on seksuaalisen hyväksikäytön aiheuttaman ikuisen trauman lisäksi joutua vankilaan, jos he teettävät abortin." Näin luki siinä artikkelissa ja taas kerran, se on niin väärin! Ja arvatkaas mitä muuta. No, lukekaa tästä: 
"Oikeusjärjestelmästä on myös turha etsiä rankaisua hyväksikäyttäjälle. Päinvastoin, on useita tapauksia, joissa raskaana oleva nainen on naitettu rikoksen tekijän kanssa tapahtuneen pyyhkimiseksi pois päiväjärjestyksestä."  Voi jessus, en voi muuta sanoa. Minun mielipiteeni on, että jos tuolla jossain tosiaan on joku Jumala (siis huom., minä en kuulu kristinuskoon) niin sallisiko Hän tällaista vääryyttä? Jos sallisi, en voi uskoa miten joku voisi sellaiseen luottaa, sanon nyt vaan. Luin myös eilen erään lehtiartikkelin eräästä 9-vuotiaasta brasilialaistytöstä, joka joutui isänsä hyväksikäyttämäksi monen vuoden ajan ja lopulta odotti kaksosia. Niinpä tytön äiti päätti, että tyttö hankksi abortin, mikä on mielestäni enemmän, kuin hyvä. Mutta sitten brasilialainen katolilaiskirkko määräsi tytön äidin sekä kaikki aborttiin osallistuneet ekskommunikaatioon. Se tarkoittaa artikkelin mukaan ettei kirkko anna heille skramentteja. Se on niin pöyristyttävää ettei mitään rajaa! Se kirkko kehtasi väittää, että oli Jumalan tahto, että tyttö tuli raskaaksi .No oliko se sitten jumalan tahto, että pieni, hentoinen, 9-vuotias tyttö tulee hyväksikäytetyksi? Ja että hyväksikäyttäjä on oma isä? No, suit yourself. Mutta en usko, että millään jumalalla oli mitään tekemistä näiden asioiden kanssa vaan ihminen käyttää sitä tekosyynä julmille tai vain epäinhimmillisille teoilleen. Minä sanon, että katsokaa peiliin. Näkyykö siellä ihminen vai paholainen?

Anteeksi nyt tästä kauheasta vuodatuksesta mutta oli pakko kirjoittaa tämä tänne. Nyt vielä linkit molempiin artikkeleihin:  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/9-vuotiaan%20abortti%20kuohuttaa%20Brasiliassa/art-1288338425211.html     ja      http://www.kepa.fi/uutiset/6013    jäkimmäinen kertoo ensimmäisestä aiheestani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti